If you think that a kiss is all in the lips, C'mon, you got it all wrong, man

Vad hände? Jag skulle ju hinna spela och städa innan jag skulle sova. Nu sitter jag här i en soffa som hotar att kasta ur mig på grund av ett gapande hål (sisådär 20 cm) mellan ryggstödet och rumphållaren. Min högra fot får agera stöd för att jag inte ska hamna på golvet.
Lägenheten är som går, och alla andra dagar med för den delen, kaos. Det känns som att alla onödiga prylar inte går att få undan någonstans. Jag ska nog stänga av tvn, köra igång musik och försöka röja upp lite. Ställa ut det som ska in till förrådet i hallen så jag snabbt får undan det imorgon innan jag åker. 
När jag är klar och det är fint här hemma ska jag plocka fram det jag ska ha med mig. För att vara säker på att jag vet hur mycket det blir. Vet inte när jag kommer hem igen, det får vi se men jag tror att min mor skulle uppskatta om jag stannade ett tag. Inte mig emot då jag gärna skulle vara i bollnäs och spela dator ett par dagar nu när jag har lite tid.

Kommer sakna Mr.Niceguy en hel del under familjemys tiden. Han är ju så otroligt snygg att jag tror jag kapsejsar. Får fjärilar i magen så fort jag ser honom och tappar andan i en liten sekund. "Tänk att han älskar mig" susar förbi i huvudet och jag är genuint lycklig. Den 29onde har vi varit tillsammans i sju månader. Hur otroligt galet är inte det?




Detta är en okristligt mysig låt. Enjoy!
Ane Brun – True Colors

Egen lägenhet = Pain in the asssssssssssssssssssss!

Insåg för en stund sedan att jag måste röja upp lite här hemma om det ska finnas en möjlighet för mig att åka hem till bollnäs under julen. Hela lägenheten är kaos, som den alltid är. Skulle vara skönt att komma hem till en städad och mysig lägenhet istället för att jagska behöva städa så fort jag kommer hem.. Får helt enkelt röja lite nu innan jag går och lägger mig.
Imorgon har jag årets sista lektion, Engelska C. Åker förmodligen hem imorgon med katt, packning osv. Tyngre än Gud kommer det vara. Orkar jag inte imorgon har jag ju alltid fredagen men då kommer tågen vara så äckligt fulla. Som om dom inte kommer vara det imorgon? Heh.

SVENSKA C

Fast nä.

I am a cop, shut up. I shoot you in your face you Motherfucker. I piss in your mouth. Hahaha hahahahahaha hahahaha

Himla missnöjd. Det har snöat här i Gävle. Hur funkar det ens!?
Jag som såg fram emot en grön jul... Imorgon ska jag in till stan och försöka hitta lite julklappar, tycker det är så himla svårt! Tycker inte om presenter. Försöker komma på något mer åt lillebror men det går inte sådär superbra..

Vinterskor!

Idag köpte jag nya skor. De dyraste skorna jag någonsin ägt står på golvet framför mig. 1399 spänn kostade dom. Ett.tusen.tre.hundra.nittio.nio(!) kronor. Det är hur mycket som helst! Fick dom i födelsedagsprelle så det är ju lungt - heh. Förutom skor köpte jag en julklapp till lillebror. Har ju insett att det är jul nästa helg. Sjukare än allt. Känner stressen komma krypande har inte köpt en enda julklapp.. Jobbiiiigt! Heh.
Nä, nu ska jag spela lite lol och sedan ta tag i lägenheten
HEH!

lööööövvvvvvhhhh

Vad ska jag blogga om nu när utmaningen är slut? Det händer ju ingenting i mitt liv. Tomt. Heh!

Aspleut sista!

30, One thing you're excited for... DET ÄR SNART LOV!

Gnäll

Sitter med hårfärg i skallen, helt orolig, och försöker göra svenska. Helt omöjligt känns det som just nu och att kliva upp imorgon kommer bli en kamp. Det skulle vara skönt med lov just nu. Jag är fullt medveten om att det inte alls är långt kvar till jullovet men jag orkar verkligen inte. Jag vill sova, mysa, lukta gott och bara vara utan måsten och stress. Snart är det dags att skölja ur färgen men jag vågar inte riktigt.

Utmaningen (snart sluut!)

25, something you're currently worrying about... Jag har konstant ont i magen på grund av skolan. Ingenting jag gör där blir bra och jag är konstant missnöjd med det jag åstakommer - kanske för att det jag åstakommer inte alls är värt någonting speciellt, knappt ett G enligt min magkänsla. Jag oroar mig för hur i helvette mitt hår kommer se ut imorgon - ingen vacker syn om jag känner mig själv rätt..

Det finns en till sak jag ororar mig för så att jag håller på att gå under men det är ingenting som borde tas upp här, av flera skäl. Främst att det skulle bli alldeles för jobbigt att skriva förklaringen till oron och det skulle kräva att flera andra delar skulle behöva grävas fram och visas upp.

26, Things you like and dislike about yourself... Jag tycker inte om så mycket hos mig själv.. Jag tycker om min hals fast samtidigt finns det delar jag skulle vilja ändra där också. Om jag ska berätta vad jag tycker om med min personlighet är det inte heller så mycket jag tycker om. Jag anser att jag är allt för jobbig som människa och måste hålla tillbaka mycket utav det jag känner för att jag.. Inte är värd att gnälla. Då skulle människorna runt mig tröttna. Jag tycker om min humor, till viss del. Det är nice att den passar in hos den skara människor jag trivs bra med fast det kan ju vara just för att vi delar humorn..

27, A quote you try to live by... Jag tror inte att jag har någonting sådant. Jag försöker ta mig igenom livet dag för dag. Jag har inte direkt några ledord jag stöttar mig mot när jag har val att göra eller när det känns jobbigt.

28, Somewhere you'd like to move or visit... Jag vill åka till London, som de flesta. Jag vill hemskt gärna flytta någonstans där det är varmt året om men det är förmodligen för att det är galet kallt utomhus just nu. På sommaren trivs jag bra i Sverige. Jag är inte säker på att jag skulle klara av att lämna allt och alla bakom mig, även om jag måste erkänna att jag många gånger önskar att jag skulle kunna åka iväg utan att någon visste.

29, Five weird things that you like... Nu vet jag inte vad som klassas som konstigt/annorlunda men jag antar att jag kan nämna min fascination när det kommer till händer, killhänder närmare bestämt. De är så himla fina - bara en viss sorts.. En del killhänder är inte alls så fina.. De är för kvinnliga, antar jag. 
Har ingen aning om vad jag ska skriva. Kommer inte på någonting konstigt som jag gillar. Det är väll inte så konstigt för mig.


23 å 24 + natt i skolis

Sitter i skolan prick nu. Ska vara här hela natten med mediaklasserna och tävla + vet inte. Bra mycket trevligt! Fastnä.. Mätt som en elefant nu också.

23. Something that you miss.. Nu när jag bor i Gävle så saknar jag familjen som hela högen är bosatta i Bollnäs. Jag saknar kompisarna jag hade när jag bodde i Bollnäs ibland.  Sen vet jag inte vad jag saknar..
24. Five words/phrases that make you laugh.. Draktränaren i underlandet, Alice fann hålet, jassååååhhh, Judas sen kommer jag inte på något mer..

21 & 22

21. how you hope your future will be..
Har ingen aning.. Jag hoppas att jag får ett jobb, ett någorlunda bra jobb trots att jag inte tänker plugga vidare. Ett jobb som är kult. Jag vill bo med finaste och helt enkelt ha det himla bra.
22. your academics..
Hah, eh?

Åh, se! Spotta prick! + 20

Har inte gjort någon svenska, kollar på ringaren i notre dame istället och önskar att 1. skolan var varmare 2. Jag låg i min säng och 3. att tiden kunde gå fortare.
Mina händer är helt kalla sådär så det känns i dem att de är kallare än resten utav världen. Funderar på om jag och joel ska äta ute ikväll eller om vi ska ta det imorgon och jag hoppas på att jag fått present-skopengarna nu för då ska jag köpa mina vinterskor idag och vara varm resten av vintern - hoppas jag. Vill ha massa nya kläder! Det dödar mig! Har inte råååååååd om jag ska ha mat hemma den här månaden.. Det påminner mig, måste handla någon dag också. Gu vad jobbigt!


Ja, vi kör väll på utmaningen också nu på en gång!
Nummer 20.

ohh.. mina rädslor.. Jag är rädd för nålar, jag är rädd för att det ska vara tvestjärtar i min lägenhet (om man tänker i sängen, mattan, soffan typ). Jag är rädd för att det ska hända någon i min familj något, att det skahända någon av mina vänner något.. Jag är rädd för att kolla på det Okända själv, blir så jobbigt att sova då.. Jag är livrädd för mögel, helt fruktansvärt livrädd att det ska vara mögel på maten och jag kan inte ta i det som är runt om maten vilket innebär att jag inte kan slänga det som har möglat. 
Sen är jag himla rädd för en sak till men det har jag fått förklarat för mig att det är himla onödigt. Men kan inte låta bli att spela upp scenariot i huvudet och då får jag sån panik och intebranog ångest att jag orftast börjar gråta..

Jag är rädd för himla mycket förutom mörker, det stör mig inte det minsta faktiskt och det är skönt, fruktansvärt skönt.

Yoyoyo

Sitter i skolan helt himla ensam och ska söka apu. Ska skriva svenskatal istället tror jag, ska i alla fall ringa till Rusta och kolla om jag kan ha apu hos dem - TVÅ DAGAR.
Vill vara hemma, ligga i sängen och sova egentligen, det skulle vara himla mysigt. Är helt sjukt trött och det är kallt..


Idag kommer joel hit i alla fall, det blir skoj! Han ska sova över och åka hem imorgon. Han har till och med gjort en luring så han får sluta skolan 1 timme tidigare så han hinner åka in till stan och köpa något att äta. Förhoppningsvis får han med sig min kamera också, det skulle uppskattas.
Nä, nu ska jag ringa och sedan skriva svenskan..
Hörs!

19

Fem saker jag lustar efter... EHHHHHHH! Jaa.. Klänningen från Nelly som är slut, nya jeans, vinterskorna jag vill ha, Jeremy och sist men inte minst att bli arton - prick en vecka kvaaaaaaaar! hihihihi

Kan inte sova.

Det är lite sådär typiskt mig att inte kunna sova när jag har två jobbiga lektioner imorgon. Engelska C och Historia, av allt. Hade ju kunnat få vara någonting annat, ledig dag kanske? Hade inte sagt nej till det. Om 5 timmar, som senast, ska jag upp. Fast det blir nog tidigare ska lätt kolla på julkalendern och då vill jag ju vara klar innan.

Tänk om man ändå såg ut som på bilden fortfarande. Långt hår och helt mörk. Lövli. Nu ser jag mest ut som toalettvatten.


RSS 2.0