18

Ett problem jag haft.. Vadå ett problem jag haft? Vad för sorts problem?
När jag var yngre slutade jag äta och gick ner 14 kilo, har gått upp några kilo igen, fan, men långt ifrån alla. Det kommer till och från nu.
Jag har alltid haft problem med skolan, haha, sämst på att göra det jag ska och orkar inte med det. Jag har problem med ryggen, har ont hela tiden.
Har haft massa problem som jag fortfarande har.. hah.

17

Något jag är stolt över.. Får man välja helt fritt?
1. Jag är stolt över min familj som tagit sig igenom en del.
2. Jag är stolt över Jeremy som är den finaste och bästa killen i världen.
3. Jag är lite smått stolt över mig själv som snart är klar med gymnasiet. Till sommaren tar jag ju studenten, om allt går vägen.. Eheh.
4. Jag är stolt över vädret. Ingen snö alls här inte! Och inte äre 30- heller! Lyckan att slippa frysa ihjäl bara av att finnas.

16

Tänk om... Haha, ingen aning. Tänker väll så non-stop hela tiden. Heh.

0053

Är vaken lite för sent nu igen. Kommer nog inte uppskattas imorgon när jag sitter på svenskan och försöker skriva en vetenskaplig rapport.. Ska kolla klart på avsnittet jag kollar på sen ska jag krypa ner och försöka vila ut ordentligt.

På tisdag ska vi prova studentmössor, kult!


Lägtar tills jag färgar håret också. Kan omöjligt görat själv så hanna har fått äran men de närmaste två helgerna är uppbokade för mig, får bli senare någon gång helt enkelt.

15

Skytten
Skytten avbildas som en pilbågsskytt, en kentaur som är hälften man, hälften djur. Pilen står som symbol för att Skyttar hela tiden söker efter sanningen, eller åtminstone alltid söker efter något. På grund av detta så har de ett rykte om sig att alltid tycka att gräset är grönare på andra sidan.

Skytten har en naturlig entusiasm, de älskar att påbörja saker men denna förkärlek gör att de kan ha svårt att fortsätta med samma sak hela vägen tills det är klart. De är kända för sin eviga optimism som alltid ser allt från den ljusa sidan.

Styrka: Ärlighet, generositet, visionär

Innersta behov: Att växa mentalt

Svaghet: Överoptimistisk, överdrivande, generös med andras pengar

Zodiaksymbol Skytt, kentaur
Latinskt och engelskt namn Sagittarius
Tidsperiod 22:a November- 21:a December
Konstellation Skytten
Element Eld
Kvalitet Föränderlig
Planet Jupiter (dag), Neptunus (natt)
Färg Purpur (lila)
Bästa veckodag Torsdag
Turnummer 5, 15, 35

Passar inte alls så bra in på mig. Har svårt att börja med saker och ser himla sällan saken från den ljusa sidan och det där med att gräset är grönare stämmer inte heller. Ovärt. OOOOOCH! "generös med andras pengar - SKOJERUMÄMÄ!?

Rubrik.

Yeeehheheh, mitt i natten kommer Jeremy invinglande och slänger sig på sängen, finaste killen i världen. Myste med honom tills han slocknade och sedan låg jag vaken i ungefär två timmar innan jag också somnade. Vi klev upp ungefääär vid halv fyra.
Nu ska jag försöka göra svenskan, helt himla omöjligt, innan jag får kolla på American horror story igen. Har 2 avsnitt till sedan måste jag vänta på att nästa avsnitt ska komma.
Ser ut som bajs.

Mamma, om jag var en fjortis skulle jag se ut så här på alla bilder:



Istället ser jag ut så här:
("I SNEEKZ U UP WHENZ UR ASLEEP"
tänker jag när jag ser den här gifen..)


Näh, man kanske skulle satsa på en kariär inom fjortisavdelningen? Det skulle passa mig fruktansvärt bra om jag får säga det själv.

13 & 14

13. Jag tycker inte om min kropp. Jag är inte nöjd med någonting som har med min kropp att göra. Detta leder ju också till att jag inte är bekväm med min kropp. Jag döljer den hemskt gärna så gott det går. Stora kläder och mycket smink. Efter Jul ska jag ta tag i skiten i alla fall.
14. Idag hade jag på mig mina prick helt vanliga blåa jeans, starwarströjan som är för tight och kort + stor tjocktröja och lurivga mössan. När jag kom till gävle bytte jag om till en tröja jag köpte på EH idag + mjukisbyxor + socker. Helt ok.

Fett

Att åka Bollnäs -> Gävle och samtidigt försöka använda telefonen är fullkomligt omöjligt. Vid holmsveden har telefonen inte en gnutta signal och 3G har man väll bara 15% av tiden. När datorn strejkar, kanske för att vissa inte knäppte av den när de kom fram till Bollnäs, har man inte så mycket att göra förutom att kolla bloggar, kolla på youtube och smsa. Prick nu funkere ijafall. Tur.


Fem killar jag finner attraktiva.

Lesmehseeee..
Nummer 1, Jeremy, så klart.
nummer 2, Andreas Berg/Whiplasher Bernadotte. Fast lite mer förr än nu.
Nummer 3, Johnny depp - innan han blev gubbig.
Nummer 4, Han från lost som är svinig - alla vet.
nummer 5, Kommer inte på.. eller jo! Cameron Bright.. Fast samtidigt så nä.. Jag vet inte..
Pass..?

Tvätt

Om en minut har jag tvättid. Orkar inte kravla mig upp och bära tvätten hela vägen. Åt nyss mat, nudlar - fancy. Mår illa och har ont i huvudet. Vad har hänt? 
Nu börjar tvättiden, lika bra att släpa sig iväg. Ska nog krypa ner och kolla på American horror story när jag kommer tillbaka. Sova lite kanske..

11

Min familj består av en mamma, en pappa, en lillebror, en storasyster och en jag.
Mamma och pappa skiiljde sig när jag var 14 eller 15. Joel fyllde 13 i måndags och är därmed tonåring. Syster bor i Bollnäs med sin pojkvän. Sen vet jag inte vad jag ska skriva. Jag älskerom.

Natt

Nu sitter jag här igen, klockan är 01.10, jag är inte direkt sovtrött alls och imorgon har jag ett skriftligt prov - som jag inte pluggat till för att.. Jag vet inte. Jag är seg helt enkelt, ligger och tänker en massa, läser bloggar och försökte rabbla upp ismerna. Kommer på 3 st. Ingen av dem behöver jag egentligen kunna till provet. Nu äre kört. Jävligt kört.
Jag har kollat lite efter jobb också så någonting vettigt har jag faktiskt gjort nu under kvällen. Finns 0% jobb - tycker jag. Tänk om det ändå var möjligt att inte göra någonting alls. Jag vill sova. Hela tiden utan avbrott, det skulle vara skönt. Vara pigg..
Nu har jag ont i huve också. Fan..

Listen now, I am afraid of everything

Jag har världens torraste och hängigaste ben. Jobbigt. Jag har varit hemma i ca 5 timmar, sovit två av dem och de andra tre vet jag inte vart de tog vägen. Har inte ätit någonting än och det blir nog ingen kvällsmat. Är inte tillräckligt hungrig och klockan är, enligt mig, för mycket. Jag tror att jag ska krypa upp i fönstret och röka. Det känns mest unbjudande trots kylan. Insåg precis att jag måste plugga och duscha innan jag får sova igen. Imorgon är det skriftligt prov. Det kommer förmodligen inte gå så bra. Skulle vilja måla naglarna. Bäst att snabba på.

10

Marilyn Manson - The dope show
Panic at the Disco - Slow motion
Richard O'brian - The Time warp
Heat Automatica - Beating hearts baby
Dance Gavin Dance - Turn off the lights i'm watching back to the future
Draco and the malfoys - Your flying car
Deathstars - Night elecric night (Andreas Erlandsson - drums)
Hellogoodbye - touchdown turnaround
The early November - Ever so sweet
All time low - Break out


SÅDÄRJA!

9

Jag tycker att det är ganska viktigt med tanke på hur det ser ut. Nu menar jag gymnasiemässigt. Sen vet jag inte, bryr mig inte så mycket. Försöker bara ta mig igenom det. Heh.

Ny Desajn.

Ska fortfarande ändra lite grejor. Typ bilden i headern. Har ingen bild på mig just prick nu men snaaart så!

7 fast 8

Å herre gud. Hahaha. Tänker inte ens svara. Ofta jag bara får nämna 5 saker? JISSTANES! Det går ju bara inte! Jag låter helt enkelt bli. Hoppar över denna. Tar 8an istället.


Vad du åt idag:
Idag har jag ätit, håll i er nu..
FALAFFELRULLE! När jag kom till Bollnäs - vid 5. 
Sen nu senare har jag äte två rostade macker. Sånnadär runda som smöret droppar ifrån hur lite smör man än har på. Det är gott. Sådärja! Det har jag ätit idag. Eheh.

ass ass ass ass ass

6. Varför är alla de här grejerna så himla onödiga? Jag lyssnar ju på allt som finns så jag kan väll inte uttala mig alls. Det är helt okej. Där är svaret.

5

Saker du vill säga till ett ex.
eh.. jag vill väll inte säga någonting alls. Faktiskt.

Hangin' Out


Supercool utmaning no.4

Jeremy påminde mig om att jag skulle göra det här sattehhh.. Viktiga grejor.


Min dag
Vaknade av ungefär 3 larm imorse. Sov över lite granna men hann ändå precis till engelskan. Onödigt att åka dit, gjorde inte ett skvatt. Myste med Jeremy och fick världens snabbaste och ogenomgående massage. Efter engelskannnnn åt jag mat, (ÅH! JAPANEN FRÅN HEROES! ..Hör inte hit.) hade en snabbisrast eftersom vi satt i matsalen i sisådär 40 min. Hade historia, gjorde ingenting fast jag höll på att somna, hehe. 
Efter skolan fick jag skjuts av Veronica till fört willys och sen hem. Duktigaste tjejen som har körkort och allt! När jag kom hem bytte jag om till onepiece och somnade jätte obekvämt på soffan, 2 gånger och åt jätte mycket kladdkaka. Kommer aldrig behöva äta igen. 
När jag vaknade plockade jag fram datorn och fixade ringaren i Notre Dame & Mulan eftersom 1, Jeremy har inte sett dem - sjukkkkkkt och 2, dom är bra. Och nu skriver jag här. Helt onödig dag.




Kallt och pank.

Min lägenhet är kallare än JESUS(!) just nu, fattar inte, den brukar vara varm (ganska sällan) och mysig (Ännu mera sällan). Jag vill inte ha vinter och kallt. Jag vill åka utomlands, till nått ställe där det är varmt. Inte Åland, det är inte ens utomlands på riktigt - Tycker jag. Men jag har 0% pengar, fast det har jag. Tillräckligt för att handla mat, inte tillräckligt för att handla saker jag vill ha. Tur att jag får pengar snart + fyller år om 3 veckor.
Snart är det jul! Tänk va mysigt och varmt, inomhus - inte ute. God mat, kolla på kalle anka med mamma samtidigt som resten av barnen sover/spelar dator. Man får väll offra sig lite när der är jul!


På tal om jul kanske man skulle gå klädd i en sån här? Har hört att det är nya julmodet - EH.EH.

Utmaningsgrej - gåringebra.

2, Something you feel strongly about?
Asså.. jag vet inte... Det finns väll inte direkt någonting.
3, A book you love.
Åhguuuu! eheh, jag tycker om Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist, extremely loud and incredibly close av Jonathan safran foer + ett par fler som jag inte kommer ihåg nu..

Utmanings grej no.1

Five ways to win your heart
Detta blir ju lite krångligt..
Man måste vara schnälllll - inte så konstigt egentligen va? Det är ju också en fördel om man är snygg, så klart.
Rolig och skrattig är också ett måste, för det är jag, äggstremt. Sen måste man ju vara Jeremy också för honom är jag kär i.
Man får inte vara helt inne på att man ska vara cool hela tiden, då blir jag galeennnnnnnnnn. Och man måste vara knäppt.
Nu ska jag åka till skolan och ge jeremy hans hörlurar. Snäll tjej!

Happy up Here

Här är någonting som jag tycker att allesammans borde lyssna på.
Tack för mig.

utmaning

Så här cool är jag.
Ska göra det här från och med imorgon. Surtförer.
Börjar inte idag för nu orkar jag inte alls. Gråter bara och tänker en massa så det får vänta lite.
Nu ska jag krypa ner och kolla på filmer tror jag och försöka glömma och sova.
Orka att det är måndag imorgon. Fitta.

Nacke from helllllllllllllll

När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra mig. Nacken säger ifrån ordentligt. Har känt av det i flera dagar men hoppades på att det helt enkelt skulle gå över. Nu blev det ju inte som jag hoppades så jag ska bada en sväng och försöka få ordning på mig själv.
Idag måste jag handla mat, allt är slut..
Jaja, nu håller katten på att ta min plats i badkaret så jag ska väll skynda mig lite.

Han vet inte vad jag heter.

Somnade runt fem och klev upp vid nio, lika trött som innan fast hungrig. Tänkte fixa wook ett tag men det glömde jag bort. Gjorde popcorn istället.. Nu har jag ont i magen och vill sova.. Hähä. Krampimageeeen.
Imorgon måste jag handla, kommer bli tyngre än judas.. Slut på hård kattmat, trevligt. Det är nästan slut på cola också. Det går ju inte!
I helgen ska jag nog hem till bollnäs - om jag orker. Jag ska i alla fall sova som aldrig förr!

Inferno

Sitter i sängen och kollar på Hellraiser: Inferno. Har pausat den en miljon gånger nu, sjukt seg film! Är bara en polis som gör massa dumheter. De andra filmerna är mer rakt på sak. Den här känns lite mer som typ csi. Jobbiiiigt!
Jag borde egentligen plugga istället för att kolla på film.. Men plugga ska jag göra imorgon + tvätta + städa. En massa som ska göras..! Jag vill ha lov + vara någonstans där det är varmt!

Hellraiser

Eftersom jag är sådär osmakligt över cool (vi vet alla att det är sant) så håller jag på att kolla igenom alla himla hellraiser filmerna. Är just nu på 3an "Hellraiser: Hell on Earth" det går himla segt att kolla igenom dem eftersom jag måste dela upp det lite. Sanningen är den att... Dom är sega, himla sega. I alla fall de första två. Den här var lättare - i för sig började jag kolla på tåget så det fanns inte så mycket annat att göra.

De är helt värda att se, mer exakt så ska man ha sett dem. Super viktigt!

Bör tilläggas att det är massa snygga tjejer i filmerna så.. Gillar man sånt kan man ju kolla på tjejerna i alla fall. Vill man däremot kolla på snygga killar så äre lite torrare (He-he) på den fronten. Har inte sett en enda snygg kille. Himla dåligt.

Bollan.

Sitter på min lillebrors säng i Bollnäs. Åkte hit för att hämta smink och blir kvar över natten och åker hem imorgon någon gång. Helgen har förutom detta spenderats med finakillen + massa mat och mysiga grejor. Denna natt ska spenderas tillsammans med Pinhead mfl. sova kan jag ju lika gärna göra imorgon.


Tick

Chillade loss i Uppsala idag med Frida och Trixi. Hur nice som helst!
Köpte inte direkt någonting alls förutom en mössa som är mysigare än Jesus!
Imorgon ska jag fika med Veronica - asnice! + köpa lite grejor.. Som jag HADE kunnat köpa i Uppsala meeen.. Det blev inte riktigt så. Alls.

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Har spelat The Sims 3 i tusen år nu (manharvällcoolastefamiljensattsäga - gjorde en ny idag) mina ögon svider och jag funderar på att sova.. Fast jag vill inte. Men det skulle vara skönt. Fast himla tomt + läskigt. Det okända har förstört mitt liv. Jag ska byta om till rosa i alla fall sen får jag väll se hur det blir. Sugen på jesus och allt.
Nog om det! Imorgon ska jag nog träffa Denice, himla nice. Måste köpa kajal + mer.
Då och nu kan man väll säga.
Vart tog blekheten vägen?

RSS 2.0