Yeeeh

Jag är inte brun i topparna längre, det är fortfarande äckligt missfärgat men inte lika illa som innan.
Tror att jag ska sova med inpackning inatt innan jag försöker färga det. Fast jag vill egentligen göra det direkt.. Meeeeennnnn.....


Heeeeh!

Bleker håret! Har blekt i 45 min och jag fortsätter, fast det är jätte dåligt. Det missfärgade rödbruna har blekts lite så jag ger inte upp!


Här ligger jag..

Är helt himla själv i sängen, jeremy sitter i andra sidan rummet och jag kollar(kollade?) på big brother - har glömt om det slutat fast det hade det inte!
Väntar på att karln ska komma och lägga sig så jag kan sova någon gång!

Jag har f.ö bytt till en ring i tutten. En med Jesus i kulan. För det är otroligt kul och ingen fattar förutom jeremy och det är bra eftersom han är den ende (förutom mäschälv) som ser pårom.

Kommer inte kunna somna eftersom jag oroer mig för hårfärgningen imorgon så himla mycket, tänk om det blir jättekaos?! Jag orkar inte denna ovisshet!


Bilbolbilbilbiblbilvibol

Vi har nu bytt från buss till bil, jag är hungrigare än Jesus och överväger att äta upp pojkvännen.. Kevin är ju karln med körkort och han är min enda lott hem (tro inte att jag kan hitta till någon station).
Vi lyssnar på skrikmusik - liknar lite det jag lyssnade på när jag var liten. Hör inte vad någon säger.

This will be kaozzz


Stora hårfärgsdagen!

Hej bloggeeeeeen!
Är på väg till skutskär med Jeremy prick nu, vi ska till Uppsala och se någon spelning. Jag är mest med för att det har talats om burger king heh!
Jag har klot hårfärg + den dyraste foundationen i hela mitt liv. 250:- vad i helvette?
Ja.. Den heter i alla fall mjölk sattehhhh!
Hårfärgen är lite mot min naturliga, vi får se om det går bra eller om det blir någon mörkare direkt efter.. Känner på mig att jag inte kommer älskat och att mitt hår kommer vägra.. Pain in the assssss!

Bilden <3


Herregu.

Tänkte att jag skulle ta en sån där, liggernästannakenisängenmenjagmååååstebarataenbild-bild men jag såg hemsk ut satteeeeh.. Ni får mysa till den här bilden istället :3


Sommartid?

Tydligen har vi ändrat till Sommartid nu? Detta innebär som vanligt att jag inte har någon aning om hur mycket klockan är.
Igår var vi hemma hos Jeremys mamma eftersom hon fyllde år, vi åt massa gott och jag träffade hans släkt. Vi fick också med oss gotta hem vilket är otroligt bra eftersom vi knappt har nå mat och vi inte har nå pengar kvar den här månaden. På fredag är det dags för pengar! 

Vi kom i säng tidigt imorse och idag klev vi upp vid klockan sex, på kvällen alltså. Den här dagen skulle egentligen ha varit den stora städardagen men så blev det ju uppenbarligen inte.. Vi får städa imorgon efter att jag varit på gymmet. Disken är väll det viktigaste för mig just nu, att det blir gjort så att det inte ser så förjävligt ut i det minimala "köket" (läs kokvrån).

Samma saker som alltid.

Sitter åter igen och skriver ett personligt brev. Ber till allt som finns att jag ska fåt det här jobbet så jag slipper oroa mig för hur det ska bli i sommar. Har ont i magen ungefär hela tiden eftersom jag inte vad hur det kommer bli..
Jag vill verkligem bo kvar i Gävle med Jeremy, det skulle bli så otroligt jobbigt om jag måste flytta tillbaka till bollnäs..
Vill inte.
Snart ska jag börja göra iordning kycklingen och riset som vi ska äta idag. Måste diska ikväll och försöka få ordning i lägenheten, orkar egenligen inte. Oroar mig för allt möjligt så allting känns så otroligt jobbigt..

Septum och jobb

Idag har jag sökt jobb! Ibland är jag så otroligt duktig, trots panikattack precis innan så gjorde jag det! Jeremy piercade septum också, så duktig är han! När jag har gott om pengar ska jag pierca mig - Hos en piercare, det ni! - är ju så himla dyrt.. Men jag tror inte att jag kan göra just denna själv. Blir lite overkill.

Jeremy är i alla fall SKITSNYGG med septum och jag är så himla stolt över honom!
Min läpp tog en svängom med ett halsband igår.
Bra gjort!

DET OKÄNDA!

Nu jävlar sörrni! Det okända på tvn, tråkigaste pojkvännen spelar och väntar på att tvätten ska torka.
Kissnödigaste i världen.. Måste vänta till reklamen..


Jobb och fan allt.

Kommer aldrig på någonting att ha som rubrik. Det borde finnas förinställda.
När jag får pengar ska jag betala Jeremy, beställa grejer med Jeremy + beställa en grej själv.
8-20 dagars leveranstid. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.
Men galet värt. Himla massa värt. Längter men det är en hemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.

Jag har skrivit personliga brev och bättrat på CVt nu på kvällen, så fort jag kommer över en skrivare ska jag skriva ut dem och börja söka. 
Himla jobbigt tycker jag men jag måste om jag ska bli kvar i gävle efter att skolan slutat.. 
Tycker ju inte om människor alls, inte nya. Är ju så blyg att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!
Fast det känns lite spännande också, bli vuxen och behöva ta hand om sig själv liksom.
Fast Jeremy tar ju hand om mig han också. Superbra när jag inte orkar och bara vill sova.
Älsker honom så mycket att jag nästan går under! <3

MEEEEEEEEEEH

Nu när man slutar skolan OSV är det ju dags att söka jobb. Hur jobbigt är det här? Först och främst måste jag skriva ett personligt brev, hur gör man ens det? Sen måste jag ju faktiskt gå runt och söka.
Orkar inteeeeeeeeeeeeeee.

Nej.

Jag har fruktansvärda I-landsproblem just nu. Jag vill ha så himla många saker men jag har absolut inte råd med dem! Funderar på att be far om pengar till en ny väska i alla fall. Den gamla har gått sönder och den jag har hittat dödar mig långsamt. Solglasögon vill jag också ha och har hittat några som också de dödar mig.. Sedan är både mitt puder och min foundation slut. Måste köpa en asdyr eftersom jag är för blek för allt och det har jag ju inte råd med. Blir väll bara puder. 
Har hittat en keps som jag verkligen vill ha också men den är dyr OCH jag måste ge Jeremy pengar för piercinggrejor. 
Varför är jag fattig? Vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HEH!

Lyckan när grannen ringer på och Jeremy öppnar iklädd min rosa zipperall OCH grannen påpekar det skrattande.

Jag har diskat och snart ska jag plocka upp alal kläder från golvet och plocka ur kläderna som tvättats ur påsen. ORKARINTE! Svettas som ett djur!
Har massa nyduschade bilder.
Ser drogat ut på varenda en.
Supercoolt.

Gudjesus och elevrapporten

Hur dålig är jag på att plugga? Jag och Jeremy bestämde att vi skulle plugga idag, kan vi ju glömma. Vi har inte gjort någonting idag. Jag ska försöka få någonting gjort idag. Elevrapporten gav mig ordentligt med ångest och egentligen vill jag bara krypa ihop i fosterställning och gråta en skvätt. Men det går ju inte.
Redigerade lite bilder istället för att skriva klart det här inlägget och plugga. Har ätit en banan idag också så jag måste alltså laga mat.. Fy fan.
För någon dag sedan var jag nyduschad och helt osminkad.
Sjukt ovanligt.
Ser drogad ut också. Men det är ju inne.

..Eller var det förra året?

Tävler!

Vill du också tävla klicka här!

Bästa sjuktipset i mitt liv.

Mjölk hjälper mot hosta! Sjukt va? Sån där vidrig slemmig hosta, sån som man hör flera kilometer bort. Jag har prick sån och drack nyss kall mjölk och nu bubblar det inte i lungorna när jag andas! Jag är medveten om att det kommer tillbaka om en liten stund men hur skönt är det att slippa hosta i tio minuter?
Glad tjej!

Åhåj!

Jag måste vara vaken i en halvtimme till då grabben vill hinna spela innan han sover OCH jag får inte sova före honom tydligen.. Dödskult!


Jag tävlar om..

Jag tävlar om en plattång från whiteaway hos Eemma!
Vill ni också tävla har ni länken till tävlingen HÄR!.
Lycka till!

Livet är då bra härligt ibland.

Idag spenderade jag dryga 300 spänn på hårfärg. Imorgon ryker utväxten samt de sjuka ginger-bruna topparna som ingen riktigt förstår sig på egentligen. Man har ju tur att dippdye är inne nu! Kan ju alltid låtsas att det finns en tanke bakom. Jag tycker faktiskt om det litegranna men orkar inte färga så att det finns kvar. Kommer inte lyckas med samma "naturliga" övergång från grönt till.. Sjuk färg.
Imorgon åker också den lilla sovande killen som har gnällt om promenader och film hela kvällen. Nu när det är dags att kolla sover han och det är nog faktiskt bra, tror att han vaknade ovanligt tidigt imorse..
POJKVÄNNEN FRÅM HELLLLLLLL spelar med kevin, något han gör ingefär hela dagarna varje dag. Jag misstänker att han har blivit frisk så imorgon kan han inte skylla på att han är sjuk för att slippa göra någonting.
Nu ska jag nog sova, tror att Jeremy välsignat mig med the kiss of death och att jag därmed är smittad med hans sjuka. Himla jobbigt!

Besöööööök!

Lillebror är här under helgen, jag har varit vaken i ungefär tusen år nu eftersom han inte riktigt har en tonårings sovschema än. Det är i alla fall mysigt!
Fick sova utan täcke inatt eftersom Jeremy är sjuk och har tusen graders feber vilket innebär att han fryser och svettas i omgångar. Ena stunden var han varm så jag höll på att bränna ihjäl mig och sedan svettades han ner oss båda. Tur att lägenheten inte var så himla kall!
Nu snart ska jag och Joel glida ner på stan och kolla lite, jag kanske hittar någon kofta som jag vill ha, fast egentligen har jag inte råd..


RSS 2.0