När katten är på studenkryssning dansar råttan med kameran

Mitt gamla ordspråk som rubrik. NÄMENGUSÅSKOJIGMANKANVA!
Jeremy är, som alla kanske förstår, på studenkryssning med en massa snygga tjejer. FY SKÄMS! Får ju inte smsa eftersom det blir så himla fruktansvärt dyyyyyyrt för honom då - själv ar man ju gratis sms till hela världen, så att säga.
Det står ju en systemkamera här hemma då, helt ensam och oanvänd - förutom alla på skolan som användern. Inte samma sak.
JAJA, nu får ni en liten treat! Bilder men asroliga bildtexter!
Nääääh, vasäjeru.. Ska vi ligga?


NÄMEN! Gu va säxiga läppar jag har!
Vill ju nästan ligga märom!


DU SER JU SCHÄLV!
Sexig så in i helskotta alltså! ..Och trasiga och torra och inte så himla mysiga egentligen.
MEN NU LÅSSES VI ATT DE ÄR LENA OCH SEXIGA SOM I UNDERKLÄDESREKLAM!


Här sitter man i fönstré å locker karlar.
Faktiskt ett himla bra rökställe.


Bilder uppofrån är ju ungefär det bästa på marknaden.
Blodigt mört kött för en dinosaur ungefär!


Gu va cool jag känner mig när jag står här nedanför kameran.
Man får ju inte glömma det minimala plutet som ingen egentligen ska lägga märke till.
Sånt gör faktiskt alla. Sluta ljug.

Hålfötter och inlägg i sjumilaskogen

Nu var det ju så att sjukgymnasten sa att jag måste skaffa ordentliga sulor till mina skor. Helst sånna som ska gjutas efter foten samt fixas med laser och grejor. Problemet med detta är att hennes förslag på ställen där dessa inlägg kan köpas.. Tjaaaa.. Sög. Hon gav till exempel tips om hennes make som tydligen jobbar på intersport i Bollnäs och han säljer ju tydligen inlägg - sånna ordentliga? Neeeeej meeen han kan ju sånt där.
Jag har nu försökt googla lite, det skulle tydligen finnas ett ställe i Gävle som fixade just sånna där riktigt himla dyra sulor. Tråkigt nog har mitt sökande inte gett någon utdelning.
Funderar helt enkelt på att försöka få tid hos en ortoped som eventuellt kan skriva en remiss och kanske ge exempel på bättre ställen där jag kan få tag på dessa dyra och minst sagt svåråtkomliga sulor.
Jag som hatar doktorer och sjukhus, men vad kan jag göra? Det som krävs är ju att jag får tag på sulor, förhoppningsvis ser jag inte lika förbannat kobent ut då. Mina leder skulle förmodligen må bättre också.

MEN JAJA. Nu ska jag kolla klart på shrek 4 och mysa med pojkvännen som precis slutade spela! <3

Tröttissssss <3

Åhchezuuuuuuzzzzz!
Kvällen har bestått utav LoL med J-Lo. Tidigare idag var jag i Bollnäs och hälsade på. Jag är så himla otroligt trött just nu! Ser fram emot att sova hur länge som helst!
Även fast jag känner mig som en död är jag extremt taggad på att gymma med Veronica imorgon!
Jag ska ta tag i min fruktansvärda kondition nu. Har ju absolut ingen och har aldrig haft - kanske är dags nu?

Aja, somnar om jag stänger ögonen så jag tackar för mig!


SCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEBAB

tredje inlägget på ungefärt en timme. HAH!
Det blev i alla fall kebab för att jag blev hungrig. Brukar vanligtvis kunna äta en hel, utan problem men jag antar att jag ätit så lite nu i veckan att min magsäck blivit mindre. Får tar det i omgångar men jag tror att jag stoppar in det som är kvar i kylskåpet. DET SOM ÄR KVAR! Det brukar inte va tillräckligt mycket kvar för att det ska vara värt att spara. Glad chey faktiskt!

Mat!

Karln min påpekar att han är hungrig och som den kvinna jag är erbjuder jag mig att laga mat åt honom. Detta är ingenting som är det minsta jobbigt, inte alls och det är helt okej att laga mat! Det enda jag megär är att han säger vad han vill ha! Säger han det ställer jag mig gärna i köket(läs kokvrån) och rör ihop det åt honom.
Jag är ju ungefär världens sämsta människa. ..När det kommer till att komma på mat alltså. Blir helt himla galen när det inte är någon annan som bestämmer.
Gud vad sugen jag blev på kebab.. Men jag är himla ohungrig.

Gu så skönt!

Tvättade precis bort sminket som aplicerats enligt lager-på-lager-metoden hela veckan. Äntligen kliar inte mitt ansikte hela tiden utan någon form utav uppehåll.
Jag sket i att träna idag, lamazzzzk tänker ni - Trött cheyyy tänker jag. På söndag - då jag egentligen skulle ha kört ett spinningpass ska jag gymma istället. Tanken slog mig prick nu.. Kanske jag ska göra både och? Väljer att köra ett enkelt spinningpass eftersom min kondition är nere på noll. 
Det är otroligt skönt att ha börjat träna, bortser jag från träningsvärken är det faktiskt otroligt positivt. Kommer förmodligen få sen sexxeehh bodeeeehhh och det är en anledning att inte bara sitta i lägenheten när jag inte är i skolan. 
Då jagvar hos sjukgymnasten för någon vecka sedan sa hon helt enkelt att jag måste träna och stretcha för att höften ska sluta göra ont och för att min rygg ska sluta knäppa och knaka - bålmusklerna är viktigast då jag tydligen inte har några.

Ikväll ska jag mysa med sötnosen och kolla på shrek! Hur mycket älskar jag Shrek?! HUR KUL ÄR DOM FILMERNA!? Blir helt fnissig bara jag tänker.

Blaha

Alla jag känner som bloggar gör det nästan alltid i skolan. Då kan jag också göra det. Fast det finns ju ingenting att skriva. Skolgrejer är ju himla okul. Det måste ju alla andra deala (Deal + a) med.
Min mage låter ungefär som om man skulle stå på kanten utav ett bottenlöst hål och höra ett monster där längst nere (Ja, längst ner i det bottenlösa hålet. Problem?) som är himla argt eller som snarkar. You get the point. Magis gör ontis och jag kommer inte få mat förens jag kommer hem från Bollnäs ikväll! Sjukgymnasten ska kolla igenom min rygg + höft och sen ska jag åka hem och mysa med karln som förmodligen kommer att sitta och spela. - på mysdelen alltså.
JUSTJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igår tillagade jag kyckling för första gången! Himlans äckligt och blött och uuuhhhhhhhhh. Det blev faktiskt gott! Fast jag var fortfarande ganska äcklad från matlagningen så jag åt väll mest potatisgratäng. Åhjesussågottdetvaaaaar!
Ni får en bild med.



KEBAB

Igår köpte Jeremy kebab till oss två. Det var längesedan jag åt så mycket - låg på soffan och höll nästan på att börja gråta för att jag var så himla övermätt. Det var hur gott som hellst, det bästa någonsin! 
Fick inte det minsta ont i magen heller! Förutom övermättheten alltså.
Hur bra?!

RSS 2.0