Västerbron

I min gamla hemstad Bollnäs har det hänt lite grejor och jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Vad har hänt? Alla bråkar och kollar man facebook är det kaos. Har spenderat större delen utav dagen (mellan samtal och efter jobbet alltså) med att läsa någon form utav tidning. Blir lite galen på människors åsikter.. Man är ju tydligen anti-vit, korkad och hjärntvättad och jag beter mig onormalt för att jag älskar Jeremy. Det är ju så onormalt att bli kär i någon med en annan hudfärg. PLUSPOÄNG TILL MIG - känner jag!
Nä, gud...
 
 
 
Imorgon ska jag till polisen och förnya min legitimation. Är väll kanske otroligt sent ute - som vanligt. Jeremy ska följa med mig i alla fall. Efter det ska jag köpa strumpbyxor eftersom jag ramlade och hade sönder de jag redan hade. Tycker inte om trasiga strumpbyxor.. Jag ska också försöka hitta något fint nagellack - Nackdelen med att vara blek, inget nagellack ser fint ut...
Sen blir det fyra timmars jobb som jag egentligen inte orkar med alls. Känner mig så himla sliten och sedan är jag ju avis på de vänner jag har som är lediga. DET SKULLE VARA SÅ SKÖÖÖÖÖNT! Men ångesten jag skulle ha hela tiden skulle inte vara lika rolig - oroar mig ju för precis allting. Har ont i magen över pengar i stort sett varje dag.
 
Jag vill ha myskväll med popcorn, chips, godis och glass med Jeremy! Orkar aldrig med det längre - kanske för att jag är världens lataste människa eller för att jag kliver upp extra tidigt för att hinna spela, är lite osäker. 
 
 

13/7

Jag vill bli full. Haha, har spelat league of legends och läst lite bloggar nu under kvällen. Alla är ju ute och dricker.
Jag vill inte bara bli full, jag vill blu full UTOMHUS. Ska det vara så svårt? BJUDUTMÄ!
Har ju egentligen inte råd men det finns ju lite vin och jäger här hemma + folköl? Hur ölen hamnat här vet jag inte. Kvarglömt förmodligen - heeeh.
Jag ska krypa ner snart, det är alldeles för sent känner jag. Hungrig är jag också.. Alltid är det nått, fan också!

HELG!

Arbetsveckan är äntligen slut och nu har jag tre dagars helg framför mig! Det känns så himla skönt! Har varit helt slut hela den här veckan vilket har resulterat i lite sämre resultat på jobbet. 
Nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen. Imorgon ska vi till Jeremys mamma och äta. Heeh - gratismaaaaaaat!

Måndag

WahWah! Dagen har varit bra! Jag har spelat diablo, legat i sängen med snygga killen alldeles för länge innan vi klev upp och åt frukost. Vi har ju köpt skicka, ost och hårdbröd - det är så gott att jag nästan dör! 
Efter morgonmyset åkte jag till jobbet och hade först två riktigt jobbiga timmar men efter rasten blev det helt plötsligt superbra. Känns helt okej att jag ska åka iväg och jobba imorgon, inte minsta jobbigt alls!
 

Lööööv

Gud vad jag tycker att det är kul att göra saker med Jeremy! Gå och handla och behöva bära hem allt vi köpt blir så himla mycket roligare när jag gör det med honom. Laga mat blir också så otroligt mycket roligare, haha.
Ikväll ska vi äta riktig tacos (med grönsaker alltså - himla lyxigt!). Efter det har jag bestämt att vi ska ha myskväll och kolla på Game of thrones. Blir helt pepp när jag tänker påt!
Och f.ö. är jag så himla kär i Jeremy blir helt varm bara jag tänker på honom!

An American Haunting

An american Haunting är en amerikansk skräckfilm från 2006 regisserad av Courtney Solomon. Regissören har jag ärligt talat aldrig hört talas om tidigare men har självklart kollat lite! Före denna film har han regisserat Dungeons & Dragons.
 
 
Filmen börjar plötsligt. En ung tjej springer panikslaget genom en skog. Man förstår att något jagar henne men man ser inte vem eller vad det är. Tjejen rusar in i ett hus och låser snabbt ytterdörren som strax därefter bryts upp utav någonting tittaren inte hinner skymta. Flickan rusar upp på övervåningen och låser in sig i ett rum. Dörren håller på att bli uppbruten men helt plötsligt slutar slagen och rycken. Tjejen tittar sig skrämt omkring och börjar långsamt att röra sig mot dörren. Scenen ändras tvärt och flickan ligger i sin säng och skriker panikslaget, hennes mor rusar in och försöker väcka henne. Då flickan tillslut vaknar menar mamman att det endast var en mardröm. Tittaren får sedan veta att föräldrarna är skilda då mamman påpekar för flickan att hon måste göra sig iordning då pappan snart kommer för att hämta henne, det är ju hans helg. Mamman börjar plocka upp kläder som ligger på golvet och upptäcker en docka och en bok som ligger på golvet. Flickan erkänner att hon hittat detta uppe på vinden och blir påmind om att hon inte får vara där uppe.
Mamman går ut ur rummet och sätter sig i något som ser ut som ett kontor. Hon börjar läsa boken och man inser då att det är en dagbok. Den är ifrån 1817 och det är under denna tid större delen utav filmen utspelar sig.
 
En man vid namn John Bell har hyrt ett landområde av en kvinna vid namn Kathe Batts, som sägs vara en häxa. På grund utav detta rykte har han tagit ut en alldeles för hög provision från Kathe. Han får gå upp inför kyrkan och erkänna detta vilket innebär att han blir utskämd inför församlingen.Kathe blir rasande då hon inte kommer få tillbaka veden som huggts ner från hennes land eller de pengar John tjänat på att sälja denna ved. Hon säger då till John att hon kommer dömma honom och hans älskade dotter på sitt eget sätt. 
Efter detta hot börjar konstiga saker hända Betsy, hon börjar drömma våldsamma mardrömmar och tillslut börjar någonting misshandla henne om nätterna. Detta skrämmer hela familjen och John är övertygad om att det är Kathe Batts som ligger bakom det hemska som händer hans dotter. Betsys lärare Richard Powell dras in i detta. Till en början försöker han komma fram till en logisk förklaring till det som hänt men misslyckas. 
Familjens vän försöker med hjälp utav sin bibel att driva ut det som finns i huset. 
De försöker tillslut att förflytta Betsy ifrån det land som fadern äger då de tror att anden är bunden till den platsen. Denna plan misslyckas dock och de tvingas istället att försöka skydda Betsy i det hemsökta huset så gott det går...
 
Denna film ska vara baserad på en sann historia om en kvinna som kallades för The Bell Witch det finns dokumentationer om detta i boken "An Authenticated History of The Famous Bell Witch" som är skriven utav M.V Ingram år 1894.
Enligt mig är filmen riktigt bra. Slutet kan kännas lite töntigt men det är snarare alla tankar som väcks som gör hela filmen! Sceneriet är helt fantastiskt enligt mig och de kläder som karaktärerna har på sig får mig att vilja leva på 1800 talet. 

Storstädning!

Idag hade jag plannerat in en städdag och för en gångs skull städade vi faktiskt riktigt ordentligt! Det är så himla fint nu fast det tog unfedär 6 timmar att städa kokvrån, rummet och hallen. Toaletten fixar vi imorgon också ska vi skura golven. Jag har i alla fall rengjort hela ugnen, spisen, mikrovågsugnen och alla andra ytor i kokvrån! Gömde undan alla pantflaskor vi haft över hela golvet, det är så otroligt skönt! Vet knappt vart jag ska ta vägen riktigt. 
Jag har tagit lite bilder nu under kvällen då jag suttit här i soffan med tända ljus i hela lägenheten. 
Tvhörnan är inte längre överfylld med en massa onödiga saker.
Gammal kamera, nintendo, böcker, spel, och ascool lampa.
 
Sovalkoven med en himla fin ljushängerska + sopskaft.
 
En otroligt snygg kille som gruvar sig inför upphängningen utav avskärmare framför sovalkoven.
+ Skitkatt.
 
Sur tjej som vill kolla på film med tända ljus.
Snyggakillen vill hellre spela. 
 

Serier

Efter dagens jobb och ett samtal med syster som höll på i en och en halv timme sitter jag nu här. Jeremy har kommit hem, det är inte så kul för mig egentligen för han vill inte kolla på film. Jag ska därför krypa ner i sängen och se game of thrones och sura. 
Jag är nog ungefär bäst i världen på att sura. Jag gör det ungefärt hela tiden men jag slutar så fort Jeremy pussar eller kramar mig. Sen är jag väll kanske inte sur på riktigt heller, blir alldeles för glad när jag tittar på honom! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ibland, haha.
Hur kan människor kalla Game of thrones för en killserie!? Snygga tjejer vill väll alla kolla på? Snälla någon!
 
Kolla påna!

Rant

Blogga är kanske inte min grej. Hur orkar folk!? Jag kliver upp vid tolv, spelar Diablo, gör mig iordning och sedan åker jag till jobbet.. Jag kommer hem vid halv tio och sedan gör jag ingenting annat än att bråka på Jeremy när han spelar eller så kollar jag på tv. 
Vad är det meningen att jag ska blogga om? Jag skulle kanske kunna skriva om allt jag tänker om men i sådanna fall skulle jag behöva skiva ner dem och sedan faktiskt få ut dem i text. Är det någonting som känns viktigt så blir skallen min så babblig..
Filmrecensionerna tar sån tid att skriva eftersom jag oftast överanalyserar filmen och det slutar med att jag måste ta bort en vägg med text och sedan skriva om det så att en vanlig människa skulle fatta.. Ett annat problem är ju att jag hela tiden håller på att avslöja filmen! Är den bra blir det bara ännu svårare, då vill jag liksom ha någon att diskutera filmen med och Jeremy diskuterar bara med mig precis efter när vi sitter i fönstret och röker. Därför är det så kul att skriva om filmen för då diskuterar jag den med mig själv, haha. 
Ska jag skriva om allt jag vill göra? Åh, jag vill göra om lägenheten! Göra den helt fin och fixa iordning den så att den ser genomtänkt ut.. Det skulle vara så roligt! Då skulle jag hålla den städad och fin hela tiden, det skulle aldrig få bli stökigt. Jag har en superbra idé till sovalkoven, vill ha en massa pengar så att jag kan köpa det som behövs!
 

Migrän och magkatarr

Dålig sömn och lite mat har tillslut tagit ut sin rätt på min kropp. Idag blev jag tvungen att sjukanmäla mig på grund av migrän. Det var så länge sedan jag hade riktig jävlig migrän..
Orkar jag göra någonting åt det? inte direkt. Idag har jag äte B&J samt cheeseballs och chips med dipp. Magkatarren slog till den också meeeen.. Orka laga mat.

RSS 2.0