Natten mot den fjortonde.

Det var ju ett tag sedan jag satt och skrev här. Lånar pojkvännens dator så jag kan inte lova några bilder för att förgylla inlägget. Alla vet ju att man ska hata inlägg utan bilder men ärligt, det hade vilket som blivit samma bilder som redan hamnat här och sedan rullat ner till och förbi inläggsgränsen. Inte så himla kul egentligen.

Så vad har hänt under de 14 dagar jag knappt tänkt på bloggen?
Jag har myst med min pojkvän, skällt på karln när han spelar eller låter för mycket. Jag har hämtat ut studentmössan, varit på sjukhuset och avgjutit mina fötter, fått besked om att jag skulle på arbetsintervju och, gissa vad?
...Jag har ett jobb!
Jag väljer själv vilka dagar jag ska jobba med ett minimum på två dagar i veckan, jag jobbar kvällar förutom på helgerna. På helgerna börjar jag efter lunch och jobbar i 4-6 timmar. Ett otroligt bra extrajobb!
Imorgon är min första dag, ska jag vara ärlig håller jag på att gå under. Är ju så otroligt orolig hela tiden och detta är ju bara en sak till att oroa sig för. Min största rädsla är att jag ska sova över imorgon, kommer förmodligen att vakna runt sju och vakna med jämna mellanrum efter det.. Det känns i alla fall bra även om jag vet att det kommer bli lite jobbigt nu i början..

Är lite pepp också. Faktiskt.

Love

Vi är så himlans fula! <3

+ Kära

RSS 2.0