Skitkatt.

En VISS har ätit upp mina hörlurar. Måste köpa nya - får bli på onsdag när vissa är lediga eftersom de inte läser skitfoto. Har kirrat massa filmer som jag ska se. Slutade ju tidigt idag eftersom det inte finns någonting mer att göra i skolan. en halv dag till i skolan seeeen äre helg!

Klar med skiten.

Idag lämnade jag in de sista resterna och nuuuuuuuuuuuuuu äre snart sommarlooooovvvvvvv <3
Imorgon ska jag hämta skitkatten och sedan ska jag och mamma handla en massa + sätta up lampfane. Sånt kan inte jag. Kan ju knappt nå alls faktiskt. Gruvar mig inför den dagen då jag ska tvätta. Fan det är en riktigt stor grej för mig. Jag har tvättat 1 gång i hela mitt liv. Och nu kommer jag behöva görat typ jämt. Kult!
Mensåatteh.. aa.

Shittttttttt

Har massa rester kvar och jag fattar inteeeeee vaffan det är för något. Har ingen aning, haha.
Kanske skulle börja göra uppgifterna på lektionerna? Eller så lär jag känna någon riiiiktigt smart och skojig som kan göra uppgifterna åt mig? Hur bra låter inte det?
Som om det inte vore nog så kan jag inte lämna in reportaget på fronter eftersoooommmm MAPPEN ÄR FULL. Helt seriöst - kan det ens hända? Tydligen ligger det 390(Eller något i den stilen) gig där så det är ganska fullt. TACK MAGNUS. TAAAAACK! DU ÄR MIN GUD. Eller inte. Fan, heter han Magnus? Ah, det tror jag.
Hoppas.
Elina får hjälpa mig imorgon. Nuuu ska jag designa en resention till tidningen. Vi borde gjort en tidning om enhörningar.. Eller kaniner. Kaniner hade varit awesome. Fast en tidning om mig hade ju inte varit helt fel det heller. Faktiskt.

HAH!

och vem har nästan skrivit klart det skriftliga dramaturgianalysen nu då?
Jo jag! Det är lite kvar men snart så är jag helt klar! Kommer lätt att bli klar till på Söndag :D

Ibland så får dom till det.


RSS 2.0