döds.

Lillebror ligger i sängen och sover, tror jag. Jag håller på att försöka få bärbara att sammarbeta med mig. Håll tummarna. Jag tänker en massa också och blir orolig + lite ledsen.. Har en halv cigg kvar - hittade den hemma tillsammans med två halvor till.
Snart ska jag och joel kolla på film, Zack and miri makes a porno heteren ungefäääär. Den är rättså kul och rättså bra.
Japp, lillkillen sover. Få se om jag får liv i honom sen annars går jag också och lägger mig.

En timme tar en vecka här

Världens finaste kille är på väg hit. Han åkte vid elva och kommer komma hit typ halv ett. Just nu står han inne i stan, fryser och väntar på bussen. 
Hur fin och bra är han på en skala egentligen? Lyckligaste tjejen i hela världen!

It's a mad world.

Var ner på stan med Veronica tidigare idag och nu kom jag precis hem ifrån Willys. Ikväll blire nog tacos till mat.. Fan.. Har inte ätit nått idag. Jaja. Nu ligger jag utslagen i sängen samtidigt som asta klättrar omkring på mig och stångas, någon vill ha uppmärksamhet? Nu ska jag väll plocka in det jag handlat, städa och duscha innan det blir nå tacos för min del. Mysigt med egen lägenhet. Fastnä.


Nudlar mitt i natten + fin bild.

Ibland känner jag att min kropp motarbetar min skolgång. Klockan är nu nästan halv tre, jag har försökt att sova men det är helt omöjligt. Helt plötsligt blev jag sådär drop dead hungrig, alla vet hur det är - när magen bränner för att man är så hungrig? Juste. I alla fall blev jag lite förbannad och tänkte för mig själv "hur kan jag bli hungrig när jag åt... oj.." jo, precis - OJ. Insåg att jag bara ätit kladdkaka idag. Så nu gör jag nudlar för det var det enda jag kunde tänka på.
Gud vad nudlar är gott!
Det andra jag har att säga är att min spis förmodligen kommer att börja brinna någon dag. Inte spisen men alla matrester som jag spillt ut osv kommer att börja brinna, det är jag nästan säker på. Det skulle ju bli lite jobbigt och tänk hur illa det skulle lukta.. Bränd kakao till exempel - hur gott kan det lukta på en skala?
Vilket som..
Jag ska vara snäll och lägga upp en bild till det här inlägget, den föreställer den snyggaste killen i världen somjagintekanslutatänkapå.
Och nu håller någonting på att dö i köket..
VI HÖRS!

Himla tur man har!

Härliga bilder det blir när man använder ajfååån. Jamen ijafall.
Igår när ja tänkte att jag skulle dra på mig zipen, krypa ner i sängen och kolla på film så uppstod ett visst hinder.
När jag plockade ut zipen sååå ramlade en viss mus/råta/gnagare ut. Och zipen ser ut så här..
Snacka om att jag blev paff, rättjävuuuullllllll!
Men jaja, en gubbe har vare här och fixat satteehhhhhh förhoppningsviiiis får mina kläder vara hela from now on.

Prick helt vanlig.. glömde bort vad det heter... justja! Rubrik.

Ibland äter man alldeles för mycket och så fort man rör sig håller man på att spy, alla vet vad jag talar om. Det gjorde jag lite tidigare.. Omysigt som fan + jag somnade, jobbigare än allt. Skulle ha gjort svenska, som vanligt... eheheheh. FAST! jag sökte apu - fick ingen.. men jag sökte! Äckliga apu. Åhhhhh...

Han dreglade av blod och spott och pälsen den var full av skott

ManfårjuinteglömmaattvisauppvadsomgörsiskolanSATTSÄGA.

Nu har blivit den jag borde. Nu har jag skjutit mig en björn.

Jag ska nu för första gången i hela mitt liv använda sminkborttagning, Vissaavossbryrsiginteochtvättarbortskitenmedtvål, så får vi väll se om det är så nice som alla säger...
Borde ha städat lägenheten idag.. istället för att sova och.. koppla in en stationär dator.. Fastnä, ingen ska hem till mig så vad spelar det för roll?
Fast jag borde ha pluggat...

Tröttare än... Judas.

Har varit i Bollnäs och hämtat grejor + ätit så mycket att det kittlar i halsen, gudsåbra! Manfårvällpassapåsåattsäja.
Åkte lite sent mot station, detta resulterade i att jag bli tvungen att springa sista biten.. Men nog fan hann jag mä tågä!
Kan min hem-knapp funka eller?!
Hilton, Hilton
Bitch i'm Paris Hilton.

Nä, nu ska jag hem och städa till tusen + bli av med sminket och klappa astapasta. Sen måste jag väll sova.. Jag vill göra någonting kult!


2221

Kvällen började med att jag diskade och gjorde ren kattlådan + räknade ut vad jag skulle äta.
Makaronpaketet storljög för mig. Det som skulle varit 1 portion vart då i helvette inte 1 portion.. snarare 3. Inte okej, alls. När jag ätit 1000 liter makaroner hade jag tråkigt en sväng + frös en massa så jag tände en hel himla massa ljus (mysigt!) och satte mig framför datorn.
Det slutade med att jag började spela LOL. Värt. Fastnä.. Det enda som behövs nu är en massa sömn, fast vänta! det är ju skola imorgon! Där rök den idén. Vill inte kliva upp imorgon. Vill inte åka till Bollnäs. Orkar inteeeeee.

RSS 2.0