Ångest

Ångesten sköljde över mig för några minuter sedan och ligger fortfarande kvar. Kan knappt andas, hela kroppen gör ont, mitt hjärta slår i 110 och jag kan inte tänka klart. 
Fan.
Anledningen till denna "attack" är någonting jag nyss såg. Om mitt huvud bara kunde vara tyst någon gång.
Fanfanfan..

Bal!

Efter en stunds frånvaro från bloggen är jag nu tillbaka. Jag är ännu inte klar med de sista uppgifterna men jag har varit på bal med den snyggaste killen!
Kör väll på lite bilder eftersom jag inte har någon lust att skriva.
 
 

Röda Khmererna & Rwanda

Högen med rester blir långsamt mindre, otroligt långsamt. under två dagar förra veckan var jag oövervinnerlig, skrev hela uppsatser på någon timme och betade av en hel del rester. Nu har den där peppen och positiviteten försvunnit och detta har resulterat i detta, bloggar istället för att skriva klart en vetenskaplig uppsats om folkmord. Läser om en hel del hemska grejor men känner liksom ingenting. Vanligtvis brukar jag i alla fall få ont i magen, sådär obehagligt och kittligt - sånt där ont som inte går att ignorera.

Kollar på scrubs och surar på Jeremy eftersom han hellre spelar än myser med mig, funderar om jag ska gå på psykologin imorgon och jobba eller om jag ska försöka jobba hemma. Det lutar mot psykologin - för att jag ska få någonting gjort. Måste bli klar med alla rester så att jag kan ta det lungt nu sista veckorna, festa och mysa med pojkvännen utan panik.

Det känns som att de uppsatser jag skriver tar all energi min hjärna har. Kan knappt tänka längre och jag blir så trött när jag måste tänka. Inte min no.1 känska så att säga.
Börjar väll bli dags att skriva en utav de sista delarna på vetenskapliga rapporten nu. Fan.

fyrtio minuter senare

Ska strax ha lite egentid, släcka alla lampor, flytta täcke + kuddar till soffan och kolla på vad som kan vara, den mest töntiga animen som finns. Det är i alla fall den töntigaste jag någonsin kollat på! haha. massa olycklig kärlek och grejer. Inte riktigt min smak men jag kommer ihåg att jag älskade den när jag var yngre.
Blir en mindre nostalgitripp alltså. Jag har fortfarande inte pluggat men jag kan ansvara mig med det faktum att detta inte varit min dag, alls!

Till detta får ni en lite äldre bild på mig som tidigare bara funnits på tumblr.

tjugofemtionio

Less på allt och alla. Orkar inte riktigt.
Försöker plugga men kommer inte igång. En blogg ska designas, grafisk manual ska skapas, uppsatser ska skrivas. Allt detta till på söndag - som jag förstår det. Kommer inte hinna. Sämst.

Everything i could ever need is standing right in front of me..

Idag har varit en utav de där dagarna dåna är helt slut i både huvudet och kroppen. Höll på att börja gråta på bussen då ett litet barn satt och skrek hela tiden. Vanligtvis är det något som bara irriterar mig men inte mer än så. Det gick inge bra på jobbet heller och det gör ju inte saken bättre..
Det är väldigt svårt att uppskatta någonting när man känner såhär. Blir allt vanligare nu.. Så himla sur hela tiden.
Och det är så jävla kallt ute.


This time you've gone too far

Blir lagomt arg på mig sälv när jag skriver en hel psykologiuppsats (som jag totalt ignorerat i flera veckor) på en lektion. 2131 ord på 2.5 timme. Varför jobbar jag inte såhär bra varje lektion? Skulle aldrig ha några rester! Har nästan blivit klar med en engelskauppgift som jag gjort precis samma sak med.. Har också hjälpt jeremy med någon utav hans fotouppgifter. Världens finaste pussbilder + några fler på mig blev det.
Sitter just nu och tjuvkikar lite på honom när han pluggar. Så himla snygg!

Jag har så mycket uppgifter att göra och stressen har varit total men det känns lite ljusare nu. Det känns faktiskt som att jag kan klara av detta! 

Ett annat plus som gör att det känns lite lättare är att jag kommer kunna bo kvar i Gävle efter studenten tack vare mitt jobb! Detta har gjort att den stora klumpen i magen har försvunnit och det känns som att allt kommer bli lite klarare.
Sommaren kommer bli snål men jag kommer kunna bo tillsammans med killen jag älskar i staden jag vill stanna kvar i ett tag nu. 

Kom precis på att min treat för att jag är duktig och pluggar är att jag ska få spela amnesia ikväll. Lika bra att fortsätta med pluggandet!

Läskigt

Jag känner mig lagomt cool när jag och Trixi sitter och kollar på amnesia playthrough och jag hoppar till så fort någonting händer..
Ska köra hårt på pluggandet nu i några dagar så att jag klarar skolan. HEH

trettonnollfem

Hemma i gävle igen. Vill bara mysa med Jeremy men båda måste plugga.. Himla skola. Det viktigaste jag måste göra nu är väll att läsa, två böcker samtidigt för att hinna med Engelska C. Jag kanske inte har gjort ett skit under hela kursen. Måste fixa allt på två veckor samtidigt som jag ska göra alla andra rester samt de nya uppgifterna.
SUG.

tjugioettnollsex

Jag fryser nästan hela tiden nu. Är iskall hela tiden. Jag som hatar att frysa, vet inte vart detta kommit ifrån..
Idag har mamma beställt grejor till balen. Känns lite som att det inte alls kommer bli bra. Kläderna är fina och sådär - det är jag som förstör. Det är inte fint på mig..
Vill gråta lite, vara ifred hela tiden. Slippa vara glad och snäll - orkar knappt vara snäll längre.. Snäser bara och blir irriterad för ingenting. Vad är det som händer?

Jag vill inte..

tolfteapril

Tänkte att jag faktiskt skulle ta tag i bloggandet nu. Problemet är väll att jag inte har en aning om vad jag ska skriva, det händer faktiskt ingenting just nu. Jag håller på att gå i bitar inför studenten, jobbar för fullt och plannerar hur jag ska lyckas stanna i Gävle efter sommaren.
Jag är fortfarande otroligt kär i Jeremy, bor tillsammans med honom i vår lilla etta. Vi har nu "bråkat" för första gången under vårt förhållande. Fjantbråk egentligen.
Jag mår ganska dåligt, väldigt lättirriterad och trött. Känner mig ganska tom innombords. Jag skulle nog kalla mig själv lite utav ett misslyckande.
Katten har bitit mig för första gången, så att det blödde alltså. Helt och hållet mitt fel. 
Jag längtar till sommaren trots att den ger mig ångest. Har ett antal klänningar som jag förmodligen inte kommer använda. Inte utan strumpbyxor i alla fall.
Känner en viss oro inför min studentklänning. Mina ben är det egentliga problemet. Balklänningen är fin. Jag måste bara ordna lite med den. 



Valborg!

Igår myste jag och Jeremy hemma hos Elina, blev ganska fulla och tillslut gick vi in till stan, Jag köpte världens dyraste korv med mos och sedan åkte vi hem och sov.
Prick nu äter jag macker med ost och skinka. Skinka är ganska äckligt faktiskt.. Jobbigt att äta pga konsistensen men annars så äre gott..

RSS 2.0