Dagen före två födelsedagar.

Jag är magsjuk. Så nu säger jag upp min prenumeration på livet. 
 

När jag blir rik ska jag...

Köpa hur mycket löshår som helst och ordna så att det passar till min hårfärg. 
Köpa en kamera eftersom mobilkamera är så repig och min digitala knappt har någon batteritid kvar.
Flytta till något större med Jeremy. Helst en villa eller ett radhus så katten kan vara utomhus.
Köpa massa nytt smink.
Operera tuttarna.
Tatuera mig.
Köpa en ny dator - den jag har nu sjunger på sista versen..
Köpa hund! - efter att vi flyttat.
 
Sen vet jag inte..

1344

Igår var jag och Jeremy nere på stan. Det var väll ungefär det jobbigaste jag gjort på länge. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, alls. Varenda människa gick in i mig, stirrade eller var ivägen. Jag kunde knappt andas och önskade lite att jag kunde få knuffa bort varenda människa som fanns (eller i alla fall sparka på lite smalben).
För mig är det inte ens kul att vara nere på stan, beroende på hur jag mår den dagen kan det gå lite bättre men oftast vill jag bara åka hem så fort jag kommer fram. Igår var ingen bra dag alltså - inte den sämsta men himla dålig. 
Idag har jag ingen lust att kliva utanför lägenheten - även om vi borde handla då vi ska ha myskväll ikväll. Som om inte detta vore nog är det fruktansvärt kallt ute idag. Jag hatar kallt..

Lördag 10/11-12

Klockan är morgon och jag ska strax gå och lägga mig. Det är svårt att inte vända på dygnet när det inte finns något att göra om dagarna, allt kostar ju pengar - som vi alla vet. När jag vaknar ska jag börja röja upp i lägenheten, jag måste få någonting gjort! 
Lägenheten är så liten att det är omöjligt att få den så fin som jag vill ha den, det är för mycket saker i ett för litet utrymme och det vi har här hemma nu är ju sådant som man inte kan röja ut i förrådet eftersom det skulle bli ett sånt himla spring med grejorna då. Jag ska i alla fall försöka så gått det går så får Jeremy hantera köket eftersom det är det värsta jag vet! Jag städar hellre resten än fixar köket - det är ju så fruktansvärt tråkigt! 
Jag ska också ordna ett städschema som vi får försöka följa även om vi inte orkar, vilket vi aldrig gör.
 
Imorgon ska jag nog ordna upp med kategorierna här i bloggen, finare namn och sortera in inläggen lite bättre. Jag kommer ju aldrig på några bra namn till kategorierna!
Och rubrikerna! Hur kommer man ens på rubriker? 
 
Några tips? Nehe? Okej.

Önskelista!

Syster har bett om en önskelista här på bloggen. Önskar mig ju knappt någonting men jag skriver väll ner lite jag vill ha så kan du ju tipsa familjen ockå ;)

  • Tatuering
  • Pengar
  • Torka aldrig tårar utan handskar (boken)
  • Shadow of the colossus (Tv-spel)
  • En jätte fin väska som jag haft ögonen på.
  • Läppstift! typ Mörka och sånna som är rosa fast mer åt nude hållet - Men mer rosa än hudfärg, du fatter.
  • Inge mer.
 Kommer inte på någonting mer som jag suktar efter.. 

RSS 2.0