Ryska drömmar

Min största önskan (bland typ 2 andra) är att vara rysk. Såndär badass ryss som mördar folk i filmer. ..Vill inte mörda folk mer se ut som dem! De är ju så snygga! 
Eller rysk lyxhora med päls, klackar och hela köret. ..Återigen.. Jag vill inte sälja mig för pengar utan jag vill se ut som en. 
KWNBAJKWBWDBWJABDAWJB Y U NO!?
 
JAJA. här har ni en bild på mitt oryska tryne.
Gu så ojämna ögon jag har.. och läppar.
Ärligt talat så är hela jag lite sne.
 
En annan sak som jag vill är att vara blondin - platinablond. Typ vitt. Det vill jag ha nu. + snygg kropp.

Lördagsmysmiddag

Ikväll ska jag och Jeremy ut och äta. Det ska bli himla mysigt och gott! 
Börjar kanske bli dags att försöka få ordning på mig själv. Bli lite snygg osv. 
På en mysig middag med pojkvännen jag kan ju inte se ut såhär precis! 
Någon måtta!

20120927

Det var ett tag sedan. Hur många gånger har jag inte yttrat den meningen här? Ärligt talat har jag inte orkat skriva någonting. Jeremy var i Örebro från Fredag till Söndag sedan har allt flutit på som vanligt. 
Jag försöker spela ut Borderlands så fort som möjligt - Jeremy har ju köpt Borderlands 2 så jag måste ju äga honom. Vet ju en hemlis med det spelet som han inte vet - och inte vill veta, himla cp!

Igår lunchade jag med snyggaste Veronica! Hur gott som helst! Vi gick runt på stan ett tag också - askul! 
Nu har jag ett par jeans som inte ramlar av och som är SUPERBEKVÄMA! 
 
Puss

1542

Jag lever och andas även om det känns lite tungt just nu, hoppas det går över fort. Väntar på att Jeremy ska komma hem nu, ikväll ska vi kolla på Game of Thrones. Jag måste komma på något att äta samt göra matlåda åt pojken.. 
Är fruktansvärt trött hela tiden, igår sov jag större delen utav dagen - främst för att jag var så himla uttråkad. 
 

12/9

Det värsta med att vara sjuk, förutom hostan och halsontet, är att jag äter precis allt hela tiden. Det finns liksom ingen hejd! äterochäterochäterochäter. Detta leder till en sjuk ångest, vill bara bli frisk så jag slutat vara sugen på HELA VÄRLDEN! ..Törstig är jag också...
Dagens ilandsproblem!

I can love you baby, 'til it's a crying

Min röst är nästan helt borta idag! 
Tog en shot fireball imorse för att bränna bort halsen lite. Detta resulterade i att jag vaknade en timme senare med den värsta magkatarren på länge! Två novalucol senare kunde jag somna om. 
 
Sitter och låter för mig själv för att jag låter så fantastiskt fördjävligt! Snart ska jag åka iväg till ica, hämta ut Jeremys datorskärm + säga åt honom vad han ska handla. Känns som att jag kommer dö på vägen dit men karln min vill verkligen ha sin skärm. Gärna igår. 

Du stod där med din rygg rak och tog 400 slag.

Eftersom jag håller på att hosta lungorna ur kroppen och bihålorna försöker evakuera varet genom mitt ansikte finns det inte så mycket att göra om dagarna. När jag var i bollnäs kollade jag på tv och letade kläder. Hittade världens finaste kappa som jag ska lägga vantarna på så fort jag får råd!
 


Kolla va himla fin! Ser ut som man lever på 40talet!
Vill ha så himla gärna! och nån fin liten mössa + mina buffalo plaåer.
SÅ HIMLA FINT JU!
 

Nu ska jag återgå till att invänta döden, det är ungefär så det känns i alla fall. Lyssnar på Kent för att orka andas. Mina lungor är alldeles för trötta för sådant trams just nu....


I januari stod allt still, varje ljusglimt den dog ut
Treo i svarta glas
I februari sattes elchokerna in
Jag komprimerade mitt motstånd och svar på tal

Jag är beredd, låt dom komma nu
Jag är här, låt dom komma nu
Jag är grym som en grekisk gud bara grymt mycket fulare
Låt dom komma nu, det handlar bara om tur tillslut
Låt dom komma nu

Får man någonsin dom roller man vill ha
Vi ställer upp på led i någon annans uniform
Det är så svårt att säga nej att stå emot
Men jag är lugn och kall jag är bortom all kontroll

Jag är beredd, låt dom komma nu
Jag är här, låt dom komma nu
Jag är grym som en grekisk gud bara grymt mycket fulare
Låt dom komma nu, det handlar bara om tur tillslut
Så låt dom komma nu

Jag är beredd, låt dom komma nu
Jag är här, låt dom komma nu
Jag är grym som en grekisk gud bara grymt mycket fulare
Låt dom komma nu, det handlar bara om tur tillslut
Låt dom komma nu


Bollnäs!

Idag åker jag till Bollnäs, är ungefär två timmar kvar och jag har redan gjort mig i ordning.. Jag får väll dricka te och kissa tills det är dags att åka.
Min hals gör fortfarande himla ont ):


I'm slowly turning into you

Har gått och blivit förkyld. Feber och halsont som sträcker sig ut i lungorna. Bir sådär mysigt anfådd och svimmfärdig bara jag går från soffan till toan. Det känns inte som att jag får något syre när jag andas, lite lagomt jobbigt sådär. Man börjar väll bli ganska van såattsäga. 

Städning.

När man städar och det blir sådär löjligt rent utan att man behöver anstränga sig - Finns det någon bättre känsla? Städade inne i badrummet igår och guuuuuuud vad fint det blev! Köpte citronsyra så att jag skulle få bort kalkavlagringarna från badkaret och det tog till och med bort hårfärgsresterna! Använde vinäger runt kranen för att få bort smutsen som liksom är "inkörd" så att man inte kommer åt den och det blev asbra! Köpte kalkosan till toan som jag trodde var bortom räddning (har varit avlagringar i botten sedan jag flyttade in) och nu är kalket nästan borta! Ska köra en omgång till inatt så borde det sista vara borta!
Idag är det hallen och sov/vardags/matrummet som ska fixas och sedan ska Jeremy fixa köket. Så idag har jag torkat golvet i hallen och badrummet och nu är det dags att ta tag i det "stora" rummet. Orkar inte röra mig..
 
Liten tjej.

Rant

Har fått för mig att jag kommer tappa en tand - inte det bästa man kan ligga och tänka på på nätterna.. Detta gör att min mun i övrigt ser fördjävlig ut då min respons på ångest, stress och oro är att tugga på insidan utav underläppen. Det blir riktigt fula sår och det tar några dagar för det att läka och under denna tid står såret ut litegranna, har man då redan en vana av att tugga på läppen blir det svårt att låta bli såret vilket gör att läktiden blir lite längre.
Nu är det så illa att hela vänstersidan utav läppen gör ont och har små sår. Fruktansvärt jobbigt och inte så himla snyggt heller! Tur att man redan har en pojkvän då helt enkelt - HEH. Nä.. Jeremy blir också galen på mig - Främst eftersom jag inte kan låta bli såret. Sedan bryr han sig inte så mycket om att jag får fläskläpp ibland när jag varit extra ihärdig - han har sett mig när jag ser värre ut ommansäjer. Typ bakis. Inte en vacker syn. Usch.

men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Nu sitter jag här en helt vanlig söndag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vill att mina naglar ska växa ut så fort som möjligt men jag måste ju fila ner dem hela tiden för att de ska se likadana ut. Tycker det är så hemskt med naglar som är i olika längder, när det märks mycket alltså - annars spelar det ju ingen roll. Jag menar mer när en nagel är 2cm, en är 2mm osvosvosv. Ni fattar.
Åh, jag vill fixa mina naglar! Guuuuuu vad jag saknar det! Klarar knappt av att finnas när jag tänker på hur lång tid det kommer ta innan naglarna blir tillräckligt långa.
 
Ikväll blir det mys i alla fall! Jag har köpt tusen grejor som vi ska äta och vi ska kolla på Game of Thrones. Hur bra är den serien? Asbra! Lite gråt, lite irritation och lite glad. Detär liksom perfekt! Inge slisk utav väldigt rakt på sak. Klarar ju inte av serier med massa slisk typ Vampire diaries. Usch.. 

2012-09-01

Sådär! En ny design som jag fixade ihop nu ikväll. Lite småsaker som ska fixas men det gör jag någon annan gång, behöver fatta hur man gör först. Idag har jag mått illa större delen utav dagen och jag har sovit mer än vad jag gjort på länge! Fast trots att jag vaknade vid nio efter fyra timmars sömn skulle jag kunna gå och lägga mig ungefär precis nu. 
Imorgon är det söndag - fast det spelar ju inte så stor roll när man är arbetslös förutom att det är sista dagen Jeremy är ledig. Ska försöka tvinga karln att mysa i soffan hela dagen, kolla på serier och äta doughnuts för det har jag velat ha i flera dagar nu.
 
Jag ska försöka bli lite roligare på bildfronten men det är lite svårt när jag aldrig gör någonting.. Blir ju bara bilder på mig hela tiden - HEH.

RSS 2.0